Prečo vyhadzujeme toľko jedla? A ako môžeme zastaviť produkovanie tohto druhu odpadu? Je to neuveriteľné, ale je to pravda: Viac ako polovica vyprodukovaného jedla sa nikdy nedostane na taniere spotrebiteľov. Namiesto toho skončí v kontajneroch alebo na skládkach.

http://www.csfd.cz/film/17136-odvodnovanie-pevnin-klimaticka-zmena/prehled/
imdb

DISKUSIA K ČLÁNKU

UPOZORNENIE: Vážení­ čitatelia. Verí­me, že budete prí­kladom lepšej spoločnosti aj kultivovanými diskusiami. Pozorne si prečí­tajte pravidlá diskusie, aby sme Váš príspevok nemuseli vymazať, prípadne podstúpiť orgánom činným v trestnom konaní­. Publikovaní­m prí­spevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali, porozumeli im, súhlasí­te s nimi a zaväzujete sa ich dodržiavať. Nezverejňujte prosí­m príspevky porušujúce pravidlá. Ďakujeme.

avatar
  Prihlásiť sa na odoberanie notifikácií z disusie  
Upozorniť ma na